lopende band

Ons bedrijf is een professioneel manufactory landbouwproduct, zich specialiseert in het planten, verwerking, koude opslaande en uitvoerende soorten landbouwproducten.

Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd fabriek productielijn 0Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd fabriek productielijn 1

De belangrijkste producten zijn Spaanse peperreeksen, zoete paprikareeksen, ontwaterde producten, knoflookreeksen, datum en andere kruiden. Wij hebben een Spaanse peper en knoflookaanplanting in Neihuang, Anyang, Henan-Provincie, met superieure landbouw plantend klimaat en geschikt vervoer. Wij hebben koude opslagcapaciteit van 8,000MT, en een workshop met 10,000sqm.

Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd fabriek productielijn 2

Afhankelijk van de voordelige natuurlijke en geografische voorwaarden en het overvloedige middelen en strikte beheer dat, is Kanata een onderneming van het planten van en de verwerking van natuurvoeding geworden, in Neihuang, Henan-Provincie wordt gebaseerd.

 

Bovendien nemen wij aan het ontwikkelen van nieuwe verscheidenheden van kruiden met Henanu-het Instituut van de Landbouwwetenschap deel. Wij duren in het principe van „people-oriented, integriteitsbeheer“ voort, en zijn wijden aan in binnen- en buitenland het aanbieden van onze klanten van de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit.

OEM / ODM

Is de Landbouwproductenco. van Neihuangxinglong, Ltd scherp op het werken met alle vrienden en het verstrekken van bevredigende producten voor eind - gebruikers. Wij zouden de OEM dienst voor u willen verlenen.

 

 

Betreffende pakket:

Hier verstrekken wij het duidelijke pakket, geen druk op zak of karton en het aangepaste pakket.

De zakken en de kartons zullen speciaal voor u worden gedrukt. Hoop om uw vereisten te kennen te werk te gaan.

Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd fabriek productielijn 0Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd fabriek productielijn 1

Betreffende product,

Wij kunnen de producten volgens de markteisen, zoals de grootte van Spaanse pepers, met of zonder zaadloze stam, of niet, fijnheid van Spaanse peperpoeder, de grootte van verpletterde Spaanse pepervlokken, enz. verstrekken.

Voor zelfs de breedte van Spaanse peperring en plak, kunnen wij maakten hen in 12mm als u nodig hebt.

 

Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd fabriek productielijn 2Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd fabriek productielijn 3Neihuang Xinglong Agricultural Products Co. Ltd fabriek productielijn 4